Bellen met Diëtistenpraktijk De Friese Meren

Informatie voor verwijzers

Om in aanmerking te komen voor vergoeding van de zorgverzekering is het niet nodig dat de patiënt/cliënt in het bezit is van een verwijsbrief. Extra informatie rondom de gezondheid van de patiënt is echter voor ons wel waardevol, een ingevulde verwijsbrief stellen wij daarom zeker op prijs. U kunt uw patiënten doorverwijzen via ZorgDomein. Ook kunt u gebruikmaken van de verwijsbrief van de praktijk:

Indien u graag een verwijsblok wilt ontvangen, kunt u contact met de praktijk opnemen. Een verwijsblok wordt dan zo snel mogelijk bij u gebracht. Indien u interesse heeft in visitekaartjes/folders, dan kunnen die ook gebracht/opgestuurd worden.

Op de verwijsbrief staat aangegeven hoe de patiënt contact met de praktijk kan opnemen voor het maken van een afspraak. Indien een patiënt niet in staat is op het spreekuur te komen, kunt u op de verwijsbrief aangeven dat het consult aan huis dient plaats te vinden.

Na 2-3 consulten en aan het eind van de behandeling stuurt de diëtist een rapportage. Mocht u hier andere afspraken over willen maken dan kunt u contact met de praktijk opnemen.

Voor meer informatie over de verwijsmogelijkheden naar de diëtist, kunt u kijken op www.artsenwijzerdietetiek.nl.

Mocht u graag persoonlijk kennis met ons willen maken, of heeft u nog vragen, dan horen wij dat graag.

Klaar om te beginnen?

Afspraak & contact

Zie ook: Tarieven & vergoeding