Informatie voor verwijzers

Om in aanmerking te komen voor vergoeding van de zorgverzekering dient een huisarts, specialist of tandarts de cliënt / patiënt door te verwijzen. Officieel is de diëtist toegankelijk zonder verwijsbrief, maar de zorg wordt door veel zorgverzekeraars dan niet vergoed. U kunt uw patiënten / cliënten doorverwijzen door gebruik te maken van de verwijsbrief van de praktijk:

Indien u graag een verwijsblok wilt ontvangen, kunt u contact met de praktijk opnemen. Een verwijsblok wordt dan zo snel mogelijk bij u gebracht. Indien u interesse heeft in visitekaartjes / folders, dan kunnen die ook gebracht / opgestuurd worden.

Op de verwijsbrief staat aangegeven hoe de patiënt / cliënt contact met de praktijk kan opnemen voor het maken van een afspraak. Indien een patiënt / cliënt niet in staat is op het spreekuur te komen, kunt u op de verwijsbrief aangeven dat het consult aan huis dient plaats te vinden.

Na 2-3 consulten en aan het eind van de behandeling stuurt de diëtist een rapportage. Mocht u hier andere afspraken over willen maken dan kunt u contact met de praktijk opnemen.

Voor meer informatie over de verwijsmogelijkheden naar de diëtist, kunt u kijken op www.artsenwijzerdietetiek.nl.

Mocht u graag persoonlijk kennis met ons willen maken, of heeft u nog vragen, dan horen wij dat graag.

Klaar om te beginnen?

Afspraak & contact

Zie ook: Tarieven & vergoeding